Broj telefona +385 (0) 91 151 0015

Ines Cokarić

Ines Cokarić, 36, psihoterapeut

InesU Centar sam došla primarno kako bih se riješila dugogodišnjih problema u vezi s iskrivljenom kralježnicom kod kojih mi nije pomagalo ni vježbanje ni sustavni odlasci kiropraktičaru (skolioza, kronično zgrčeni mišići leđa i vrata, vrlo česte snažne glavobolje s vrtoglavicom…). Lako je zamisliti da nisam ni sanjala da bih nakon 5 tjedana osnovnog paketa, mogla završiti s ravnom kralježnicom i opuštenim i protočnim mišićima cijelih leđa. Međutim, uz vježbe, relaksacije i terapije, u manje od 5 tjedana, desilo se upravo to. Iako to već samo po sebi djeluje nevjerojatno, ja osjećam da sam dobila i puno više – da je uslijed terapije započelo iskustvo transformacije na svim razinama.

Budući da sam na samom dolasku pomislila “ovo nije jeftino, prema tome idem napraviti sve da tu pomoć iskoristim maksimalno”- tako sam se i bacila na posao! 🙂 Jako sam sretna što sam otvoreno i spremno prigrlila pomoć koja se ovdje nudi, jer je sustav rada izuzetno dobro osmišljen, a vodstvo predivno – bogato znanjem i mudrošću, popraćeno stalnim pozitivnim stavom, nenametljivo, a vrlo poticajno, iskreno i podržavajuće. Budući da je terapija osmišljena tako da paralelno pokriva fizički, mentalni, emotivni, energetski i duhovni aspekt, dobila sam nevjerojatno iskustvo koje me potaknulo na promjene u svim spomenutim područjima.

Uz protočno i opušteno tijelo bez bolova, dobila sam veliku količinu energije i lakoće, osjećaj optimizma, odlično raspoloženje, pozitivniji pogled na svakodnevni život, osjećaj povjerenja u sebe i svoje tijelo, jaču volju i motivaciju, odlučnost u preuzimanje izazova, puno znanja o tijelu i energiji koja nisu samo na teorijskoj već i na iskustvenoj razini. Promijenio se način na koji živim svakodnevni život, usvojila sam zdravije navike koje sam uvijek željela, ali sam mislila da “ja to ne mogu” – dižem se u 6 ujutro, na otvorenom sama radim vježbe koje sam naučila u Centru i prštim od energije cijeli dan!

Stečeno znanje i iskustvo nastavljam samostalno koristiti u svakodnevnom životu, kako bih održala ono što smo zajednički postigli i kako bih se iz dana u dan nastavila kretati u dobrom i zdravom smjeru i osjećati se još bolje.

Presretna sam što me život doveo ovdje, jer je to upravo pomoć u kakvu vjerujem – ako si otvoren i odgovoran za svoj dio, dobitak može biti ogroman.

Hvala vam puno i vidimo se!