Broj telefona +385 (0) 91 151 0015

Ukoliko prvi put dolazite u naš Centar ostvarujete pravo na promotivnu ponudu koja se sastoji od pregleda kralježnice i jedne terapije za kralježnicu BASIC. Cijena promotivne ponude je 230 kn !

Promotivna ponuda uključuje:

 

 

1. Pregled kralježnice

– U razgovoru s terapeutom korisnik iznosi svoje zdravstvene tegobe, ne samo one na koje sumnja da su uzrokovane kralježnicom. Terapeut pregledava kralješke od trtičnog dijela prema vratu kako bi utvrdio je li koji kralježak pomaknut. Kad primijeti nepravilnost, terapeut postavlja ciljana pitanja koja mu omogućuju da sazna više o mogućim tegobama i na taj način ustanovi koji dio kralježnice pravilno ne funkcionira. Pregledom kralježnice, pojašnjenjem problema i uvodnom terapijom, nastojimo svakom klijentu na što jednostavniji i ugodniji način objasniti uzroke tegoba, te prezentirati kako ih zajedničkim angažmanom možemo ukloniti. Svrha je pregleda utvrditi stanje zdravlja kralježnice i povezanih organa kako bi se moglo odrediti koje terapije mogu donijeti najbolje rezultate.

2. Terapija kralježnice BASIC

– Terapija se izvodi na stolu za masažu. Korisnik je lagano i opušteno odjeven. Dodir terapeuta s tijelom korisnika je preko plahte koja sprječava klizanje ruku po odjeći. Tretman počinje poravnavanjem tijela u ispravan položaj s ciljem postavljanja kralježnice, glave, ruku i nogu u adekvatan položaj. Korisnik se opušta kroz lagano rastezanje. Vratna kralježnica se tretira masažom i akupresurom (prilagođenim laganim pritiskom). Potom se tretiraju ramena i vrat s obje strane. Akupresura uz kralježnicu do trtice. Tretiranje mišića uz kralježnicu da bi se prokrvili i opustili. Gibanje tijela s ciljem razgibavanja svakog kralješka i oslobađanja živaca. Tretiranje meridijana nogu s vanjske, unutarnje i stražnje strane da bi se oslobodili meridijani povezani s organima (jetra, bubrezi, žuč). Relaksacija kralježnice i nogu laganim lupkanjem. Tretman traje oko pola sata, ovisno o individualnom stanju organizma. Svrha terapije kralježnice je oslobađanje živaca koji iz nje izlaze, jačanje mišića koji podržavaju pravilno držanje kralježnice.