O nama

Usluge našeg Centra su fokusirane na prirodno i dugotrajno rješavanje tegoba

Zakažite termin

Centar

Centar za terapiju kralježnice osnovan je 2012. godine, osnovao ga je g. Ivo Puclini koji je nakon desetljeća rada u vodećim centrima za unaprjeđenje zdravlja i kvalitete života korisnicima na jednom mjestu želio pružiti cjelovitu uslugu neophodnu za održavanje zdravlja u današnjem načinu života

Za razliku od sličnih ustanova, usluge našeg Centra su fokusirane
na prirodno i dugotrajno rješavanje tegoba uzrokovanih ubrzanim načinom života jer dovode tijelo i duh u neravnotežu. Svojim korisnicima pružamo mogućnost korištenja različitih usluga na jednom mjestu te prenosimo znanje o održavanju zdravlja nakon oporavka.

Stručni tim našeg Centra

Naši su terapeuti stručno osposobljeni za rješavanje problema povezanih s kralježnicom. Radimo sa srcem kako bismo pomogli ljudima na način da stečena znanja mogu i sami dalje primjenjivati.

Ivo Puclini master terapeut

Ivo Puclini je master terapeut kome je smisao pomaganje ljudima da se izlijeće prirodnim putem. Voditelj je programa opuštanja i energizacije koji je baziran na učenjima tradicionalne azijske medicine i zapadnih škola primijenjene meditacije.

Znanje je stjecao tijekom dva desetljeća u zemljii inozemstvu konstantnim ulaganjem, slijedeći najbolje prakse kineske medicine i njihovih majstora. Pohađao je brojne edukacije vezane na temu tradicionalnih kineskih tehnika, a posebno je inspiriran idejom da je prevencija ključ zdravlja. Također ističe kako mu je iskustvo uvijek pokazalo da je našim tijelima urođena sposobnost da se sama iscijele, a svako unaprijeđenije kvalitete života dovodi do poboljšanja zdravlja.

S velikim je uspjehom liječio mnoge pacijente koji su došli zbog raznih zdravstvenih problema. Pacijenti opisuju Ivu kao vrhunskog terapeuta, izvrsnog slušatelja i prirodnog iscjelitelja. Predan je pružanju visokokvalitetne i učinkovite skrbi svima koji traže njegovu iscjeljujuću energiju. Ivi je vrlo važno i da služi dobrobiti u cijeloj zajednici, stoga je vodio Centar za poboljšanje kvalitete života „Novi Život“ te je provodio brojne humanitarne akcije s ciljem kupnje pomagala za djecu s invaliditetom. San mu je izgraditi rehabilitacijski centar u srcu Zagorja.

Goran Puclin senior terapeut

Goran Puclin iskusan spine expert, izuzetno pedantan u rješavanju raznih problema s kralježnicom. Svoje znanje usavršavao je u zemlji i inozemstvu, uključujući i edukaciju vezano na posebne metode tretiranja kralježnice u Kini.

U svom radu koristi kombinaciju tradicionalnih kineskih tehnika, ukjučujući i akupresuru, cupping te aromaterapiju. Ističe važnost da se programi trebaju prilagoditi svakom pojedinom pacijentu, stoga u svom radu koristi kombinacije koje najbolje djeluju na individualna kronična stanja kralježnice svakog pojedinog pacijenata.

Klijenti posebno cijene njegovo znanje, vještinu i strpljenje, a Goran istinski želi pomoći klijentima da ozdrave prirodnim putem. Voli provoditi vrijeme na otvorenom i biti aktivan.

Prostor našeg Centra

Nama je bitno da se vi kod nas osjećate opušteno i spremno za pozitivne promjene. Zato je naš centar uređen s posebnom pažnjom, fokus je stavljen na održavanje harmonije duha i tijela u prostoru. U prizemlju se nalazi recepcija, dok su na katu sobe za izvođenje terapije kralježnice, sala za edukativne radionice te prostorija za odmor u kojoj se možete opustiti uz vrhunske biljne čajeve.