O nama

Centar Za Terapiju Kralježnice Puclini

Zakažite termin

Centar

Centar za terapiju kralježnice je u srpnju 2012. godine osnovao g. Ivo Puclini, nakon desetljeća rada u vodećim centrima za unaprjeđenje zdravlja i kvalitete života u Hrvatskoj, s ciljem pružanja korisnicima kvalitetne usluge neophodne za održavanje zdravlja u današnjem načinu života.

Za razliku od sličnih ustanova, jedina djelatnost našeg Centra su terapije fokusirane na rješavanje tegoba korisnika uzrokovanih kralježnicom.

Kroz naše tretmane pomažemo ljudima dovesti organizam u ravnotežu kroz oporavak kralježnice i prenosimo znanja o održavanju zdravlja nakon oporavka.

Stručni tim našeg centra

Naši su terapeuti stručno osposobljeni za rješavanje problema povezanih kralježnicom. Radimo sa srcem kako bismo pomogli ljudima na način da stečena znanja mogu sami dalje primjenjivati.

Korisnici sami prepoznaju vrijednost naših usluga, naši terapeuti nikad ne nameću usluge centra. Nastavak terapija proizlazi isključivo iz korisnikove želje i potrebe.

Naše su vrijednosti prirodnost, nenametljivost, susretljivost, srdačnost i visok duh. Naš cilj nije samo da Vas se oslobodi privremene boli, već da Vas dovedemo iz “lošeg” stanja dovedemo u “normalno” stanje.

Prostor našeg centra

Centar je smješten na četvrtom katu stambeno poslovne zgrade u Zagrebu. Prostor je organiziran u četiri prostorije od kojih se u trima izvode terapije. Pri odabiru i uređenju prostora Centra vodili smo računa o svemu što bitno utječe na uspješnost izvođenja terapija:

► svjetlost
► kvaliteta zraka
► udobnost terapeutskih stolova i stolaca
► jednostavnost, nenametljivost i urednost