O nama

Centar za terapiju kralježnice Puclini

Zakažite termin

Centar

Centar za terapiju kralježnice je u srpnju 2012. godine osnovao g. Ivo Puclini, nakon desetljeća rada u vodećim centrima za unaprjeđenje zdravlja i kvalitete života u Hrvatskoj, s ciljem pružanja korisnicima kvalitetne usluge neophodne za održavanje zdravlja u današnjem načinu života.

Za razliku od sličnih ustanova, djelatnost našeg Centra su terapije fokusirane na prirodno i dugotrajno rješavanje tegoba korisnika uzrokovanih kralježnicom koje dovode tijelo i duh u ravnotežu. Osim toga svojim korisnicima pružamo mogućnost korištenja različitih usluga na jednom mjestu te prenosimo znanje o održavanju zdravlja nakon oporavka.

Stručni tim našeg centra

Naši su terapeuti stručno osposobljeni za rješavanje problema povezanih s kralježnicom. Radimo sa srcem kako bismo pomogli ljudima na način da stečena znanja mogu i sami dalje primjenjivati.

Korisnici prepoznaju vrijednost naših usluga. Terapeuti nikad ne nameću usluge Centra. Nastavak terapija proizlazi isključivo iz korisnikove želje i potrebe.

Naše su vrijednosti prirodnost, nenametljivost, susretljivost, srdačnost i visok duh. Cilj nam nije samo da Vas se oslobodi privremene boli, već da Vas iz “lošeg” stanja dovedemo u “normalno” stanje.

Prostor našeg centra

Centar je smješten u prizemlju poslovne zgrade u Zagrebu.
Prostor je organiziran u pet prostorija od kojih je u prizemlju recepcija, a na katu dvije sobe za izvođenje terapije, jedna soba s ugodnim foteljama za edukativne radionice opuštanja i prostorija za odmor uz biljne čajeve.
Pri odabiru i uređenju prostora Centra vodili smo računa o svemu što bitno utječe na uspješnost izvođenja terapija:

► svjetlost
► kvaliteta zraka
► udobnost terapeutskih stolova i stolaca
► jednostavnost, nenametljivost i urednost