Održavanje kralježnice u vlastitom angažmanu

Edukacija i podrška klijentima
prilikom i nakon korištenja terapije za kralježnicu

Osnovna životna svrha je razvoj na energetskoj i fizičkoj razini. Da bismo kvalitetno razvijali svoje životne potencijale, nužno se pridržavati ispravnog životnog ponašanja i navika pomoću kojih možemo sačuvati zdrav i dug život.

Ako si duže vrijeme dopustimo živjeti van okvira prirodnog zakona, tj. kad radimo protiv svog zdravlja, naše tijelo nam šalje znakove za ispravak ponašanja. Ignoriramo li ih, s vremenom postajemo bolesni, tj. kapaciteti naše životne energije se preopterete i oslabe.

Ako na vrijeme reagiramo i potražimo pomoć, potrošit ćemo manje vremena za oporavak.

U mladosti organizam funkcionira automatski te prilikom forsiranja s bilo čime naša životna energija i organi sami naprave ravnotežu. Kasnije, kada se previše potrošimo i preopteretimo energetske resurse, nastali problemi često su preteški za organizam, a automatski oporavak je spor ili izostane. Kada se naš životni sustav prebaci na poluautomatski rad, potrebno je određenim treningom povećati kapacitet energije u sebi i svojim organima, tj. u strukturi mišića. Preporuča se potražiti pomoć kako ne bismo izašli van životnih okvira zbog problema koji remete kvalitetu života.

Zapravo svi problemi proistječu iz nepravilnosti u našoj kralježnici. Njihovo rješavanje kreće s oporavkom kralježnice te ispravljanjem naših navika i svakodnevnog ponašanja koji su djelovali protiv zdravlja.

Izaberite edukaciju o održavanju kralježnice kod korištenja terapija

Terapije se baziraju na iskustvima kineske medicine koja se ni u čemu ne kose s praksom i saznanjima zapadnjačke medicine. Cilj je svih terapija dovođenje kralježnice u prirodno stanje razgibavanjem kralježaka i mišića te dovođenje energije do svih organa na čiji rad utječu živci koji se pružaju iz kralježnice. Terapije nikad nisu invazivne i rijetko izazivaju bol.

Naš cilj nije samo da Vas se oslobodi privremene, boli već da Vas dovedemo iz “lošeg stanja” u “normalno”.